Kamers

Hotelgasten worden natuurlijk volledig in de watten gelegd bij de Witte Hoeve. Uitgerust wakker worden in een van de moderne en sfeervol ingerichte hotelkamers of suites is vanzelfsprekend.
Alle kamers zijn voorzien van de volgende faciliteiten:
  • Moderne badkamer met ligbad en/of douche
  • Boxspringbedden
  • LCD Televisie
  • Telefoon
  • Radio
  • Wekker
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Gratis WiFi internetverbinding
Prijzen
Eenpersoonskamer   €  90,50
Tweepersoonskamer € 103,00

Ook is een verblijf op basis van halfpension te boeken:
Het diner is dan bij Brasserie Anno '54 en de kosten voor een 3-gangenmenu zijn € 24,50 p.p., exclusief drankjes.
De samenstelling van het menu wisselt regelmatig. Het is dan ook aan te raden om het actuele maandmenu bij de receptie van de Witte Hoeve op te vragen.
Wij wensen u alvast SAMELIJK ETEN !
 
Wilt u een langere periode in het hotel verblijven? Neem dan contact op voor een speciaal aanbod.

Zijn er tijdens uw verblijf nog onvervulde wensen? Maak deze kenbaar en de Witte Hoeve zal hier zo goed mogelijk gehoor aan geven.

N.B.: Met het bezoeken van onze website en/of het boeken van een kamer alsmede het invullen van uw persoonlijke gegevens gaat u accoord met ons (onderstaand) privacy statement:
Privacy beleid Hotel de Witte Hoeve Venray

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Hotel de Witte Hoeve. U dient zich ervan bewust te zijn dat Hotel de Witte Hoeve niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Hotel de Witte Hoeve respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Ons gebruik van verzamelde gegevens
Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Hotel de Witte Hoeve of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Hotel de Witte Hoeve of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies”.