Selecteer een pagina

Bedrijfsuitje Venray

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Bedrijfsuitje Venray


Een bedrijfsuitje in Venray op de planning staan? Ontdek dan de veelzijdigheid van hotel, conferentie- en partycentrum de Witte Hoeve. Wij staan in de wijde omtrek van Venray bekend als de ultieme feestlocatie waar ieder bedrijfsuitje gegarandeerd een groot succes is. In ons modern zalencomplex van maar liefst 9 zalen bieden wij voor ieder evenement de ideale setting. Of u nu een intiem bedrijfsuitje wilt organiseren of een groots feest, bij ons is het allemaal mogelijk.

Onbezorgd uw bedrijfsuitje in Venray vieren

Door onze jarenlange ervaring weten we bij de Witte Hoeve als geen ander wat een bedrijfsuitje succesvol maakt. Daarbij hoort uiteraard professioneel licht en geluid. Dit is dan ook de reden waarom wij samenwerken met Stage Crew Events uit Heide. Deze professionals bieden precies de audio en visuele ondersteuning waar u naar op zoek bent. Datzelfde geldt voor de catering. Daarvoor werken wij samen met Culinair Creatief uit Venray. Zij weten ieder gerecht om te toveren tot een regelrecht feestmaal.

 

Uw gasten een overnachtingsmogelijkheid bieden

Wanneer niet alle gasten van uw bedrijfsuitje uit de omgeving van Venray komen, biedt de Witte Hoeve ook overnachtingsmogelijkheden. Wij hebben 30 modern ingerichte hotelkamers en suites waarin wij een hoge mate van comfort bieden. Heerlijke boxspringbedden, een LCD televisie en een moderne badkamer met ligbad en/of douche. Uiteraard hebben wij gratis Wifi en er wacht uw gasten de volgende dag een smakelijk ontbijt in onze Edenzaal. Wilt u uw bedrijfsfeestje bij ons vieren? Bel dan naar 0478-581626. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel