Selecteer een pagina

Conferentiecentrum Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Conferentiecentrum Deurne


Wanneer u zoekt naar een conferentiecentrum in de buurt van Deurne dan vindt u deze bij de Witte Hoeve in Venray. Wij staan in de wijde omtrek bekend als hét conferentiecentrum van Noord-Limburg voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Of u nu een vergaderlocatie zoekt, een bedrijfsfeest wilt geven of een meerdaagse conferentie, bij ons heeft u gegarandeerd een succesvol evenement. Bovendien bieden wij ook uitstekende overnachtingsmogelijkheden in een van onze 30 moderne hotelkamers en suites.

Topkwaliteit faciliteiten in ons conferentiecentrum in de regio Deurne

We hebben de keuze uit maar liefst 9 verschillende (conferentie)zalen. Stuk voor stuk voorzien van de allerbeste faciliteiten op het gebied van licht en geluid. Hierin worden wij ondersteund door Stage Crew Events uit Heide. Dit is een specialist op het gebied van audio en visuele ondersteuning en wordt alom geprezen vanwege de hoogstaande kwaliteit. Ook onze culinaire faciliteiten behoren tot het topsegment in de regio van Deurne. Wij werken samen met Culinair Creatief uit Venray waarbij ieder gerecht een heuse traktatie genoemd mag worden.

 

Overnachten in dit hotel

Veel van onze tevreden gasten doen een beroep op ons hotel wanneer zij een zakelijk evenement in ons conferentiecentrum nabij Deurne organiseren. Wij bieden u dan ook de keuze uit 30 hotelkamers en suites waar het u aan niets ontbreekt. Heerlijke boxspringbedden, moderne badkamers, een LCD televisie, airconditioning, noem maar op. Dit alles voor een zeer aantrekkelijk tarief en inclusief een ontbijt in onze sfeervolle Edenzaal. Ook uw conferentie in het conferentiecentrum van de Witte Hoeve nabij Deurne organiseren? Bel dan vandaag nog naar 0478-581626. Wij verzekeren u dat uw evenement een succes wordt.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel