Selecteer een pagina

De Witte Hoeve: unieke vergaderlocatie in Venray

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Vergaderen


Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie waar u en uw collega’s in alle rust met elkaar rond de tafel kunnen? Kies dan voor de rustige omgeving en complete service van De Witte Hoeve, uw vergaderlocatie in Venray. Wij hebben verschillende zalen tot onze beschikking, van sfeervolle binnenruimtes tot een rustgevend binnenterras. Ontbijt, lunch en/of diner verzorgen wij desgewenst ook voor u. Zo kunt u in een frisse, nieuwe omgeving met elkaar in gesprek gaan over de orde van de dag!

Sfeervolle vergaderlocatie in Noord-Limburg

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om – regelmatig of incidenteel – te vergaderen op locatie. Het team is er dan even uit, wat zorgt voor frisse hoofden. Bovendien biedt een vergaderlocatie minder afleiding dan het welbekende kantoor. Vergaderen in een vergaderruimte is dus bevorderlijk voor de productiviteit!

 

Bij De Witte Hoeve ontvangen wij met regelmaat groepen collega’s die samenkomen voor een overleg in onze vergaderzaal. En dat is niet voor niets: met het historische uiterlijk, het moderne interieur en de topservice is De Witte Hoeve een bijzondere vergaderlocatie. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, inclusief audiovisuele apparatuur en technische ondersteuning. Tot maar liefst 100 personen kunnen gratis parkeren op het aangrenzende parkeerterrein. Bovendien kunt u ons, op welk moment van de dag dan ook, inschakelen voor het verzorgen van een voedzaam ontbijt, lunch of diner. Hierbij houden wij graag rekening met speciale (dieet)wensen, zodat iedereen kan genieten van de heerlijke maaltijd.

Even opladen

Tijdens de pauze of na de vergadering kunt een verkwikkende wandeling maken in het sfeervolle centrum van Venray of het prachtige nabijgelegen St. Annapark. Zo kunnen de hoofden weer leeg worden gemaakt en kan men opgeladen deelnemen aan het tweede deel van de vergadering!

Wij vertellen u met plezier meer over de mogelijkheden voor het huren van De Witte Hoeve als uw unieke vergaderlocatie. Bel gerust naar tel. 0478-581626 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in De Witte Hoeve!