Selecteer een pagina

Organiseer uw conferentie in De Witte Hoeve!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Conferenties


Ligt er een conferentie, symposium of seminar in het verschiet? De Witte Hoeve is uw ruime, flexibele conferentielocatie in Noord-Limburg. U hebt de keuze uit een grote conferentiezaal of maar liefst 9 ruimtes, zodat wij ons conferentiehotel helemaal kunnen aanpassen aan het karakter van het evenement. Bovendien verzorgen wij met plezier de techniek, catering en bijbehorende service. Daarmee is De Witte Hoeve dé locatie voor uw conferentie in Venray!

De brede service van De Witte Hoeve

Bij een conferentie organiseren komt een hoop kijken. Het ontwikkelen van de inhoud, de ontvangst van de gasten, de catering, noem maar op. Hoe fijn zou het zijn om een deel van de organisatie uit handen te kunnen geven? De Witte Hoeve is namelijk meer dan alleen een conferentiecentrum waar u uw conferentie of symposium kunt organiseren. Wij nemen graag meer taken van u uit handen, zodat u zich hier niet om hoeft te bekommeren!

Denk bijvoorbeeld aan het voorbereiden en eventueel aankleden van de ruimtes. Wilt u bijvoorbeeld voor de conferentie één zaal, of verschillende kleinere ruimtes? Wij zorgen dat de beamers aanstaan en dat alles zo klaarstaat dat de deelnemers aan de conferentie direct aan de slag kunnen. Ook de catering verzorgen wij voor u, in samenwerking met onze lokale partners. Wij werken natuurlijk te allen tijde volgens uw wensen, zodat het conferentiecentrum helemaal is ingericht op uw conferentie. Een event zoals een congres organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

Van alle gemakken voorzien

De Witte Hoeve beschikt over alle audiovisuele middelen die nodig zijn om op soepele wijze kennis te kunnen overbrengen, zoals beamers en grote beeldschermen, alsook gratis WIFI. Bovendien is de locatie zeer rustig gelegen, zodat u niet gestoord zal worden door verkeer of andere drukte van buiten. Ook kunnen uw gasten er voor kiezen na de conferentie te overnachten in De Witte Hoeve. Wij hebben namelijk tevens de beschikking over 30 sfeervolle hotelkamers. Vooral voor gasten uit het buitenland of andere delen van het land is dit een uitkomst!

Wij geven u graag meer informatie over De Witte Hoeve in Venray en de mogelijkheden om bij ons uw conferentie te organiseren. Bel naar tel. 0478-581626 of stuur ons een bericht. Graag tot ziens bij De Witte Hoeve, dé locatie voor uw conferentie!