Selecteer een pagina

Een waardige uitvaartdienst bij De Witte Hoeve

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Uitvaarten


Bent u op zoek naar een prettige locatie voor een uitvaartdienst in Venray? Een rustige plek waar u zorgeloos kunt napraten na de uitvaart? Dan is De Witte Hoeve mogelijk de locatie die bij u past. Wij zitten gevestigd op loopafstand van de kerk in Venray en bieden alle ondersteuning die nodig is. Zo kunnen wij u helpen ook de uitvaartceremonie en/of de nazit van de begrafenis te organiseren, wanneer u besluit deze te laten plaatsvinden in ons sfeervolle pand. Wij zijn daarmee meer dan slechts een locatie.

In alle rust bijkomen

Een crematie of begrafenis plannen is een flinke klus. De meeste nabestaanden besteden dit dan ook uit aan een uitvaartondernemer. Maar meestal blijft het niet bij slechts een crematie- of begrafenisceremonie. Vaak wordt er voor gekozen na de dienst nog even bij elkaar te komen voor het ophalen van herinneringen onder het genot van een hapje en een drankje. Hiervoor kunt u met een gerust hart terecht bij De Witte Hoeve. Dit historische pand is gelegen op een rustige locatie waar tot wel 100 gasten gratis kunnen parkeren. Wij beschikken over verschillende ruimtes, zoals een sfeervolle binnenzaal en een rustgevend overdekt binnenterras.

De mogelijkheden bij De Witte Hoeve

U kunt bij ons terecht voor een familiebijeenkomst met koffietafel, maar desgewenst ook voor de uitvaartdienst. Wij proberen hierbij te ondersteunen waar mogelijk. Zo kunnen wij de catering verzorgen (en natuurlijk de bijbehorende service) en/of eventuele aankleding van de ruimte. Daarnaast hebben wij professionele licht- en geluidsmensen tot onze beschikking die de bijeenkomst op technisch vlak tot in de puntjes zullen verzorgen. Op deze manier kunt u rekenen op een crematie of begrafenis die helemaal past bij de overledene – en de nabestaanden.

Wilt u graag meer informatie over De Witte Hoeve als locatie voor een uitvaartdienst of koffietafel? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over zaken als de catering en kosten. U bereikt ons door te bellen naar tel. 0478-581626 of door ons een berichtje te sturen via het contactformulier.