Selecteer een pagina

Uw bedrijfsfeest bij De Witte Hoeve

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Personeelsfeesten


Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie voor uw bedrijfsfeest in Venray? De Witte Hoeve is, met het historische uiterlijk en moderne interieur, een bijzondere feestlocatie voor iedere gelegenheid. Ook voor uw zakelijke personeelsfeest, pensionering of jubileum. Wij verzorgen de aankleding, catering, muziek, entertainment: wat uw wensen ook zijn, wij maken er een bedrijfsfeest van om nooit te vergeten.

Dé plek voor uw bedrijfsfeest

De Witte Hoeve is een historisch gebouw met een moderne inrichting, vlakbij het centrum van Venray. Wij bieden ruimte aan groepen tot maar liefst 700 personen in onze binnenruimte en het verwarmde binnenterras. Een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest; niet alleen door de sfeervolle ruimte, maar ook vanwege onze uitgebreide service. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid.

Uw feest organiseren met De Witte Hoeve

Een bedrijfsfeest organiseren is een flinke klus. Als u eenmaal de locatie voor het feest hebt gevonden, begint het eigenlijk pas. Hoe fijn zou het zijn als u de rest van de organisatie (deels) uit handen zou kunnen geven? Wij van De Witte Hoeve bieden namelijk niet alleen onze zalen aan, maar verzorgen tevens andere onderdelen van de organisatie, zoals:

  • De catering (via onze cateringpartner, van streetfood tot klassiek buffet)
  • De aankleding van de zaal of zalen
  • Licht en geluid, inclusief muziek (met een DJ of livemuziek)
  • Interactieve spellen, indoor of outdoor (via onze partner)

Verzorgt u deze zaken liever zelf? Dat is natuurlijk geen probleem. Hebt u andere wensen? Dan zullen wij altijd proberen hier een mouw aan te passen. Zo werken wij samen met u aan een memorabel bedrijfsfeest!

Feest met overnachting

Verwacht u door te gaan tot in de late uurtjes? Dan kunnen uw gasten gebruikmaken van een van onze sfeervolle hotelkamers. Zo kan men gewoon alcohol drinken en aan het einde van het knalfeest meteen lekker naar bed. De volgende ochtend staat er een smakelijk ontbijtje klaar. De ideale afsluiter van het bedrijfsfeest.

Uw personeelsfeest organiseren doet u, kortom, bij De Witte Hoeve. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel gerust naar tel. 0478-581626 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Graag tot ziens bij De Witte Hoeve!