Selecteer een pagina

De Witte Hoeve: uw gezellige, warme trouwlocatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Trouwen


Bent u op zoek naar bijzondere trouwlocaties? Dan bent u bij De Witte Hoeve aan het juiste adres. In deze voormalige kloosterboerderij kunt u de ceremonie, de receptie, het diner én het feest houden, zodat u en uw gasten niet van locatie naar locatie hoeven. Wij verzorgen het trouwfeest van begin tot eind en spelen hierbij optimaal in op uw wensen. De Witte Hoeve is daarmee dé trouwlocatie in Venray en omgeving!

Daar komt de bruid…

Bent u verloofd? Gefeliciteerd! Dan is het nu tijd om een keuze te maken uit talloze romantische trouwlocaties. Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle, rustieke bruiloftslocatie waar u de dag van begin tot eind kunt organiseren, bent u bij De Witte Hoeve aan het juiste adres. Onze voormalige kloosterboerderij heeft een historische uitstraling, maar is van binnen van alle gemakken voorzien. Op deze originele trouwlocatie kunt u alle onderdelen van de dag laten plaatsvinden. Van de huwelijksvoltrekking tot aan het bruiloftsfeest. Het is dus niet alleen een locatie met ambiance, maar ook met talloze mogelijkheden.

Zo beschikken wij over maar liefst 9 verschillende zalen. Enkele hiervan kunnen wij samentrekken tot een grote ruimte. Daarnaast is er het sfeervolle overdekte terras dat zelfs verwarmd kan worden, alsook het ruime buitenterras. Iedere ruimte heeft een eigen bar, zodat men niet ver hoeft te lopen voor een drankje. Wij kunnen de ruimtes helemaal aanpassen aan uw wensen en de hoeveelheid gasten, zodat wij groepen kunnen ontvangen van 50 tot wel 700 gasten! En 100 van uw gasten kunnen gratis parkeren naast de locatie. Wij zijn in feite een grote en kleine trouwlocatie in één.

Locatie én organisatie

Naast het openstellen van onze trouwlocatie verzorgen wij ook (delen van) de organisatie van de dag. Denk bijvoorbeeld aan de catering, de muziek en de aankleding van de locatie voor uw bruiloft. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Aan de hand van uw wensen en budget gaan wij aan de slag om er een prachtige dag van te maken!

Van dag tot… Nacht

Naast feestzalen vindt u bij De Witte Hoeve 30 gezellige hotelkamers. Deze kunnen wij reserveren voor uw trouwgasten. Voor het bruidspaar maken wij onze bruidssuite klaar – op onze kosten. Dat is in feite ons trouwcadeau aan u. Zo hoeft u na de mooie, maar intensieve dag niet meer op pad en kunt u gelijk neerploffen op een heerlijk comfortabel bed. Zo zijn wij niet alleen een unieke trouwlocatie, maar ook de plek waar u met uw gezelschap de volgende ochtend kunt genieten van een lekker ontbijtje. De ultieme manier om te trouwen, als u het ons vraagt.

Wilt u graag meer informatie over De Witte Hoeve in Venray als uw mooie trouwlocatie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw trouwfeest op deze locatie in Noord-Limburg. Kom meer te weten over de trouwlocatie door te bellen naar tel. 0478-581626 door ons een berichtje te sturen via het contactformulier. Wij hopen u en uw familie en vrienden te ontvangen voor uw bijzondere dag.