Selecteer een pagina

Feestlocatie Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Feestlocatie Deurne


Heeft u iets te vieren en bent u daarom op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Deurne? Dan is de Witte Hoeve de plek waar u moet zijn. In ons hotel, conferentie- en partycentrum in Venray bieden wij u de meest sfeervolle ambiance voor ieder evenement. Of u nu voor privé of zakelijke feesten een mooie feestlocatie nabij Deurne zoekt, bij ons bent u ervan verzekerd. Wij hebben maar liefst 9 zalen voor u ter beschikking die stuk voor stuk zijn voorzien van de modernste faciliteiten en geheel naar uw wens worden ingericht.

Feestlocatie bij Deurne voor bruiloften, evenementen en meer

Wij bieden u bij de Witte Hoeve precies de ambiance die bij uw gelegenheid past, ongeacht het aantal gasten. Zo hebben wij ruime ervaring in het organiseren van grootse gelegenheden zoals bruiloften en zakelijke evenementen en tegelijkertijd in het faciliteren van intieme sfeerfeesten. Samen met u zorgen wij voor een onvergetelijke belevenis op maat. U geeft ons aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Licht, geluid en catering uit de regio

Omdat wij geen enkel risico nemen en u van de allerbeste kwaliteit willen verzekeren, doen wij voor onze feestlocatie vlakbij Deurne een beroep op vakmensen uit de regio. Dit geldt voor zowel licht en geluid als de catering. Voor de audio en visuele ondersteuning werken wij samen met Stage Crew Events uit Heide. Zij weten als geen ander het licht en geluid precies op uw gelegenheid af te stemmen. Daarnaast verzorgt Culinair Creatief uit Venray onze catering precies zoals u het wenst. Dit is pas echt culinair genieten. Nieuwgierig geraakt? Bel dan naar 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel