Selecteer een pagina

Feestzaal Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Feestzaal Deurne


Op zoek naar een feestzaal in de buurt van Deurne voor uw evenement? Kom dan naar conferentie- en partycentrum de Witte Hoeve in Venray. Wij hebben een zalencomplex van maar liefst 9 zalen voorzien van de meest moderne faciliteiten. Of u nu een bruiloft viert, een privéfeest geeft of een zakelijk evenement wilt organiseren, bij ons wordt het gegarandeerd een groot succes. Wij staan bekend als de ultieme feestlocatie en wij bieden uw gasten en u daarnaast ook nog eens comfortabele overnachtingsmogelijkheden.

Professionele kwaliteit in de feestzaal bij Deurne

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van privé en zakelijke feesten weten wij precies wat uw evenement nodig heeft. Daarom werken wij voor licht en geluid samen met de professionals van Stage Crew Events uit Heide. Zij verzorgen de audio en visuele ondersteuning als geen ander. Dezelfde kwaliteit vindt u terug in de catering. Hierin werken wij samen met Culinair Creatief uit Venray. Zij zorgen ervoor dat het uw gasten en u aan niets ontbreekt en bereiden de meest heerlijke feestmaaltijden.

 

Overnachtingsmogelijkheden

Veel van onze tevreden klanten maken gebruik van onze overnachtingsmogelijkheden na het evenement in onze feestzaal nabij Deurne. In onze moderne en sfeervol ingerichte hotelkamers en suites wordt u dan ook niets anders dan comfort geboden. De beste boxspringbedden, een badkamer met ligbad en/of douche, een LCD televisie, airconditioning, noem maar op. Uiteraard is er ook gratis Wifi aanwezig en de volgende dag wacht u een overheerlijk ontbijt in onze Edenzaal. Ook onze feestzaal vlakbij Deurne boeken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en bel naar 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel