Selecteer een pagina

Hotel Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Hotel Deurne


Wanneer u zoekt naar een veelzijdig hotel in de omgeving van Deurne, denkt u aan de Witte Hoeve. Bij ons ervaart u een onvergetelijk mooie ervaring tijdens uw verblijf in schitterend Limburg. Ons hotel bevindt zich in Venray, op zeer korte afstand van zowel Deurne als Venlo. Naast de meest moderne hotelfaciliteiten bieden wij u eveneens een fraaie feest- en evenementenlocatie. Zeer geschikt voor zowel privéaangelegenheden als zakelijke bijeenkomsten. Bezoek ons hotel en ontdek het zelf.

Ons hotel bij Deurne werkt met Limburgs beste leveranciers

Of het nu gaat om culinair genieten of professioneel licht en geluid tijdens uw evenement: bij de Witte Hoeve hebben we Limburgs beste leveranciers voor u geselecteerd. Zo worden onze overheerlijke gerechten bereid door Culinair Creatief en ondersteunt Stage Crew Events uit Heide ons op audio en visueel gebied. Kortom, uitstekende kwaliteit.

 

Moderne hotelkamers en suites

De hotelkamers en suites in ons hotel vlakbij Deurne zijn van alle gemakken voorzien en bovendien bijzonder sfeervol ingericht. Denkt u hierbij aan comfortabele boxspringbedden, airconditioning, een LCD televisie en een moderne badkamer met ligbad en/of douche. Er is daarnaast gratis Wifi aanwezig evenals een kluis voor uw waardevolle spullen. Kortom, bij de Witte Hoeve bent u aan het juiste adres voor op en top genieten in schitterend Noord-Limburg. Wilt u een hotelkamer reserveren of wilt u meer informatie over onze feestlocatie? Bel dan naar telefoonnummer 0478-581626. We staan voor u klaar.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel