Selecteer een pagina

Hotel Horst

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Hotel Horst


Zoekt u een gastvriendelijk hotel in de omgeving van Horst om van prachtig Limburg te genieten? Dan vindt u dit zonder twijfel bij de Witte Hoeve. Wij zijn een modern driesterren hotel in Venray, nabij Horst, op loopafstand van het altijd gezellige centrum. U verblijft bij ons in een van de 30 kamers en suites die niet alleen sfeervol zijn ingericht maar u eveneens van alle comfort voorzien. Daarnaast hebben wij een zalencomplex bestaande uit 9 zalen waar u al uw privéfeesten en zakelijke evenementen tot in de puntjes verzorgd krijgt.

Sfeervolle kamers en suites in prachtig hotel nabij Horst

Klanttevredenheid voert bij hotel de Witte Hoeve de boventoon. Dit betekent dat we onze gasten van alle comfort voorzien en volledig in de watten leggen. In onze moderne kamers en suites staat u een sfeervolle inrichting te wachten waarbij aan alle faciliteiten is gedacht. Heerlijke boxspringbedden om uitgerust op wakker te worden, een badkamer met ligbad en/of douche, airconditioning en nog veel meer. Bovendien heeft u bij ons gratis Wifi.

 

Conferentie- en partycentrum voor iedere gelegenheid

In ons hotel vlakbij Horst bent u ook aan het juiste adres voor uw privéfeest of zakelijk evenement. Hiervoor hebben wij maar liefst 9 zalen tot onze beschikking. Of u nu uw bruiloft wilt vieren of een zakelijk evenement wilt organiseren, bij de Witte Hoeve zorgen we gegarandeerd voor een onvergetelijk mooie ervaring. Hierbij maken wij gebruik van de beste leveranciers die Limburg rijk is, waaronder Stage Crew Events voor professioneel licht en geluid. Voor meer informatie belt u naar 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel