Selecteer een pagina

Kamers

Weekend weg in Noord-Limburg? Middenin Venray, op loopafstand van het centrum, vindt u hotel De Witte Hoeve.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kamers


De Witte Hoeve: karakteristiek hotel in Venray

Weekend weg in Noord-Limburg? Middenin Venray, op loopafstand van het centrum, vindt u hotel De Witte Hoeve. Een karakteristiek, historisch pand, uitstekende service en een gezellige aankleding maken De Witte Hoeve tot een niet te missen hotel in Venray. Wij verzorgen uw verblijf graag tot in de puntjes en schotelen u ’s ochtends een lekker ontbijtje voor. Zo bent u van alle gemakken voorzien en begint u uitgeslapen aan uw dag. Weekendje weg? Evenement tot in de late uurtjes? Met een hotelovernachting in De Witte Hoeve komt u lekker bij!

Gezellig een paar dagen weg

Hoewel het sfeervolle gebouw al bestaat sinds 1422, is het sinds 20 jaar in gebruik als gastvrij hotel en zalencomplex. Wij hebben maar liefst 30 moderne en sfeervolle kamers beschikbaar, allen voorzien van de volgende faciliteiten:

  • Een LCD-televisie
  • Een koelkast
  • Een laptopkluis
  • Airconditioning
  • Een ruime badkamer met iedere dag verse handdoeken
  • Twee comfortabele 1-persoons boxsprings
  • Een kledingkast
  • Gratis WIFI

U kunt zelfs gebruikmaken van onze opruimservice, zodat u aan het einde van de dag in een nette kamer ‘thuiskomt’. Tijdens een nachtje of weekje weg wilt u natuurlijk lekker kunnen ontspannen. Zo maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk.

Ja, ik wil!

Naast de reguliere 1- en 2-persoonskamers hebben wij 2 luxe suites beschikbaar. In deze ruime, sfeervolle kamers geniet u volop van comfort – en elkaar. Houdt u uw trouwfeest in onze zalen? Dan krijgt u de suite van ons. Zo hoeft u geen apart hotel te zoeken. Zie het als ons trouwcadeau aan u!

Hapje eten?

Omdat Venray een breed scala aan uitstekende horeca biedt, hebben wij geen eigen keuken. 

’s Ochtends kunt u terecht voor een smakelijk en voedzaam ontbijtje in De Witte Hoeve. Hiervoor hoeft u dus niet de deur uit – wel zo prettig!

Tarieven

Eenpersoonskamer: €97,50 Tweepersoonskamer: €112,50 Driepersoonskamer: €137,50 (Prijzen zijn incl. ontbijt en toeristenbelasting)

Boek nu!

Een kamer in ons sfeervolle hotel boeken doet u via bovenstaande button. Wilt u graag een nachtje weg, week weg of midweek weg in Venray, maar hebt u nog vragen over het hotel? Neem dan gerust contact op via tel. 0478-581626 of het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

foto’s hotelkamers