Selecteer een pagina

Hotel Sevenum

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Hotel Sevenum


Wanneer u wilt genieten van prachtig Limburg maakt u uw ervaring helemaal compleet in ons hotel vlakbij Sevenum. In Venray, op loopafstand van het gezellige centrum, vindt u de Witte Hoeve, een modern driesterren hotel dat van alle gemakken is voorzien. Bij het reserveren heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor alleen de overnachting of voor een verblijf op basis van halfpension. Bovendien is het eveneens mogelijk om voor een langere periode in ons hotel te verblijven.

Ontdek de omgeving vanuit een hotel nabij Sevenum

Noord-Limburg heeft ontzettend veel moois te bieden voor zowel jong als oud. Dit maakt het dat u hier de ideale vakantie beleeft. Zo staat Sevenum bij veel kinderen uiteraard bekend om Attractiepark Toverland. Maar ook voor volwassenen is er van alles en nog wat te ontdekken en te genieten. Wat bijvoorbeeld te denken van de echte Hertog Jan Brouwerij in Arcen of de schitterende Kasteeltuinen? Daarnaast biedt de omgeving prachtige natuurgebieden om te wandelen of te fietsen.

 

Riant zalencomplex bestaande uit 9 zalen

Naast de comfortabele kamers en suites van ons hotel bij Sevenum hebben wij ook een zalencomplex voor al uw feesten en andere evenementen. U heeft hierbij de keuze uit maar liefst 9 zalen. Hierdoor bieden wij u zowel de mogelijkheid grootse evenementen te organiseren als intieme sfeerfeesten. Ook voor uitvaartverzorging vertrouwt u op de expertise van de Witte Hoeve. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Wilt u meer informatie over ons hotel nabij Sevenum en de diverse faciliteiten? Neem dan vrijblijvend contact op en bel naar 0478-581626. We zijn u graag van dienst.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel