Selecteer een pagina

Hotel Venray

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Hotel Venray


Op zoek naar een gastvriendelijk driesterren hotel in Venray? Bij de Witte Hoeve zijn we u graag van dienst. Wij bieden u de meest moderne faciliteiten in Noord-Limburg. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor fijne overnachtingsmogelijkheden, maar eveneens voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Ook op en top culinair genieten behoort tot onze veelzijdige mogelijkheden. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Prachtig hotel nabij het centrum van Venray

Het zalencomplex van ons hotel bestaat uit maar liefst 9 zalen op loopafstand van het centrum van Venray. De omgeving staat bekend om de prachtige natuurgebieden, de vele wandelmogelijkheden en authentieke bezienswaardigheden. Wanneer u na een dag vol indrukken bij wilt komen in een van onze hotelkamers of suites, wacht u een sfeervolle inrichting. Tot onze aangename faciliteiten behoort onder meer een modern ingerichte badkamer die van alle gemakken is voorzien.

 

Professionele audio en visuele ondersteuning

Stage Crew Events uit het nabijgelegen Heide verzorgt voor ons de professionele audio en visuele ondersteuning. Dit betekent dat uw feest, bruiloft of andersoortige evenementen van het allerbeste licht en geluid verzekerd zijn. Heeft u binnenkort ook een bijeenkomst gepland staan of viert u uw vakantie in Noord-Limburg? Kom dan naar ons hotel in Venray en laat u aangenaam verrassen. Wilt u graag meer informatie? U belt ons dan op telefoonnummer 0478-581626. Graag tot ziens in Venray bij de Witte Hoeve.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel