Selecteer een pagina

Overnachten Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Overnachten Deurne


Wilt u tijdens uw verblijf in prachtig Noord-Limburg comfortabel overnachten vlakbij Deurne? Kom dan naar hotel de Witte Hoeve in Venray. Onze 30 hotelkamers en suites zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten waar het u werkelijk aan niets zal ontbreken. De Witte Hoeve biedt u de perfecte accommodatie om te overnachten wanneer u de bijzondere historie van Deurne wilt ontdekken. Bezoek hier de imposante kastelen, monument de Gouden Helm, de kapel in Liessel, de watermolen en nog veel meer.

Overnachten vlakbij Deurne en uitgerust wakker worden

Voor zoveel mooie bezienswaardigheden is het wel zo fijn wanneer u heerlijk uitgerust wakker wordt. Precies dat is wat wij bieden. In onze comfortrijke hotelkamers en suites geniet u van uw nachtrust op topkwaliteit boxspringbedden en heeft u een moderne badkamer met ligbad en/of douche tot uw beschikking. Daarnaast is er een LCD televisie aanwezig, airconditioning, een telefoon, een wekker en een kluis. Bovendien bieden wij u eveneens gratis Wifi. Kiest u voor een verblijf op basis van halfpension? Dan geniet u ’s avonds van een heerlijk diner bij Brasserie Anno ’54.

 

Overnachten tijdens en na uw evenement

Ook wanneer u wilt overnachten vlakbij Deurne tijdens of na een evenement is de Witte Hoeve de plek waar u moet zijn. Bij ons bent u namelijk ook aan het juiste adres voor een riant zalencomplex. In maar liefst 9 verschillende zalen wordt een grote diversiteit aan evenementen georganiseerd. Van bruiloften tot grote feesten en van zakelijke bijeenkomsten tot productpresentaties. Kortom, voor de ideale combinatie moet u bij hotel, conferentie- en partycentrum de Witte Hoeve zijn. Bel ons gerust voor meer informatie op 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel