Selecteer een pagina

Overnachten Horst

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Overnachten Horst


Voor een moderne verblijfsaccommodatie om te overnachten in de buurt van Horst moet u bij driesterren hotel de Witte Hoeve zijn. Dit hotel bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Venray en wij bieden u precies de mate van comfort waar u naar op zoek bent. In maar liefst 30 sfeervol ingerichte hotelkamers en suites ontbreekt het u aan niets en bent u van alle gemakken voorzien.

Tal van voorzieningen tijdens het overnachten vlakbij Horst

U heeft bij hotel de Witte Hoeve in Venray gratis Wifi, een eigen kluis, airconditioning, een telefoon, een wekker, een radio en een LCD televisie. U brengt hierbij de nacht door op hoogstaande kwaliteit boxspringbedden en u treft eveneens een moderne badkamer aan met ligbad en/of douche. Wanneer u heerlijk uitgerust bent, gaat u ’s morgens naar onze Edenzaal waar een uitgebreid ontbijt op u wacht om heerlijk van te genieten.

 

Hotel, conferentie- en partycentrum in één

Overnachten in de buurt van Horst tijdens uw vakantie is precies wat de Witte Hoeve u biedt. Maar daar blijft het niet bij. Wij zijn namelijk een hotel, conferentie- en partycentrum in één. Met 9 zalen die stuk voor stuk voorzien zijn van de modernste faciliteiten bieden wij ook een ideale verblijfsaccommodatie voor, tijdens en na evenementen en feestelijke gelegenheden. Denkt u hierbij aan bruiloften, meerdaagse conferenties, jubileumfeesten, productpresentaties en nog veel meer. Wilt u ook in de Witte Hoeve nabij Horst overnachten? U boekt eenvoudig uw kamer via ons online reserveringsformulier of bel naar 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel