Selecteer een pagina

Overnachten Sevenum

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Overnachten Sevenum


Overnachten nabij Sevenum in een modern driesterren hotel dat van alle comfort is voorzien? U maakt het mee bij hotel, conferentie- en partycentrum de Witte Hoeve in Venray. Ons sfeervolle hotel is op loopafstand van het gezellige centrum van Venray gelegen. In onze 30 hotelkamers en suites is overal aan gedacht om uw verblijf in Noord-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken. Van heerlijke boxspringbedden tot moderne badkamers met ligbad en/of douche, u kunt fijn overnachten nabij Sevenum.

Overnachten nabij Sevenum op basis van halfpension

Uiteraard heeft u bij de Witte Hoeve de mogelijkheid om alleen voor een overnachting te kiezen. Daarnaast bieden we eveneens een verblijf op basis van halfpension aan. Dit betekent dat u naast uw overnachting in onze modern ingerichte hotelkamers en suites van een heerlijk 3-gangenmenu zult genieten. Dit doet u bij Brasserie Anno ’54 in Venray, op eveneens een korte loopafstand van ons hotel. Het maandmenu bij Brasserie Anno ’54 wisselt regelmatig. Wilt u vooraf weten welk menu geserveerd wordt? Neem dan contact op met de receptie van de Witte Hoeve.

 

Ontdek al het moois van Sevenum en omgeving

Hoewel de meeste kinderen Sevenum associëren met Attractiepark Toverland, zal u het zelf misschien kennen als een van de mooiste gebieden van Limburg met tal van bezienswaardigheden. Door bij de Witte Hoeve te overnachten in de regio van Sevenum ontdekt u het allemaal. Overdag genieten van alle bezienswaardigheden en natuurgebieden en ’s avonds heerlijk bijkomen in een van onze comfortabele hotelkamers of suites. Wat wilt u nog meer? Boek vandaag nog uw verblijf via ons online reserveringsformulier of door te bellen naar 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel