Selecteer een pagina

Overnachten Venray

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Overnachten Venray


Overnachten in Venray en op zoek naar de ideale verblijfsaccommodatie? Zoek niet langer want bij driesterren hotel de Witte Hoeve vindt u alles wat u nodig heeft. U vindt ons op loopafstand van het centrum van Venray in een sfeervol etablissement met maar liefst 30 modern ingerichte hotelkamers en suites. Daarnaast hebben wij een zalencomplex bestaande uit 9 zalen die stuk voor stuk geschikt zijn voor iedere gelegenheid en evenement. Kortom, voor uw verblijf in schitterend Noord-Limburg is de Witte Hoeve de plek waar u moet zijn.

Volop genieten en heerlijk overnachten in Venray

Overnachten in Venray zelf maar ook in de nabije omgeving is het genieten. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door natuurgebied Mariapeel. Samen met de Deurnsche Peel vormt dit gebied een moeras zoals u die nergens anders in Nederland zult aantreffen. Hier komt de geschiedenis van het turfsteken tot leven. Of wat te denken van de Hertog Jan Brouwerij in Arcen? Een zeer leuk activiteit voor iedere bierliefhebber. Verblijft u in Venray met jonge kinderen, dan is Attractiepark Toverland zeker een aanrader. U merkt, de veelzijdigheid van Noord-Limburg is gigantisch en u ontdekt het allemaal tijdens uw verblijf in ons hotel in Venray.

 

We leggen u graag in de watten

Bij de Witte Hoeve halen we er veel voldoening uit om u in de watten te leggen. Tijdens het overnachten in Venray bieden wij u dan ook veel comfort in onze hotelkamers en suites die modern zijn ingericht en van vele gemakken zijn voorzien. Denkt u hierbij aan heerlijke boxspringbedden, badkamers met ligbad en/of douche, airconditioning en een LCD televisie. Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen kluis en bieden wij u gratis Wifi aan. Ervaar het zelf en boek vandaag nog uw kamer via ons online reserveringsformulier. Voor meer informatie en overige vragen belt u naar 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel