Selecteer een pagina

Partycentrum Horst

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Partycentrum Horst


In de feestzaal van Witte Hoeve conferentie- en partycentrum nabij Horst in Venray viert u een prachtig feest. Ongeacht het aantal gasten zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke belevenis meemaakt die tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij hebben maar liefst 9 zalen die stuk voor stuk bekend staan als de beste feestzaal van Horst en omgeving. Wat wilt u nog meer? Van professioneel licht en geluid tot de beste cateringservice van Noord-Limburg, bij dit partycentrum nabij Horst maakt u het allemaal mee.

Prachtig partycentrum nabij Horst met moderne hotelkamers en suites

Stel, u heeft ook op en top genoten in onze feestzaal vlakbij Horst en bent op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid in de buurt. Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor de meest moderne hotelkamers en suites. Allemaal onder één dak, ideaal toch? Na het feest komt u heerlijk tot rust op onze comfortabele boxspringbedden en de volgende ochtend geniet u van een smakelijk ontbijt in onze gezellige Edenzaal.

 

Voor iedere gelegenheid en evenement

In ons partycentrum bij Horst bieden wij voor iedere gelegenheid de beste locatie. Of u nu een bruiloft viert, een zakelijk evenement gepland hebt staan of een knallend verjaardagsfeest wilt geven. Ons zalencomplex is voorzien van alle moderne faciliteiten, van licht en geluid van Stage Crew Events tot overheerlijke feestmaaltijden van Culinair Creatief uit Venray. Een completere of sfeervollere feestzaal in de buurt van Horst zult u niet vinden. Bel voor meer informatie naar 0478-581626. Wanneer mogen we u verwelkomen bij partycentrum de Witte Hoeve nabij Horst?

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel