Selecteer een pagina

Partycentrum Sevenum

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Partycentrum Sevenum


Bij ons partycentrum in de buurt van Sevenum weten we als geen ander wat feestvieren betekent. We hebben bij partycentrum de Witte Hoeve in Venray dan ook jarenlange ervaring in het organiseren van een enorme diversiteit aan evenementen. Van bruiloften tot productpresentaties en van gezellige verjaardagspartijen tot intieme sfeerfeestjes. We verzorgen ze met grote regelmaat van A tot Z in een van de 9 zalen die ons zalencomplex rijk is.

Onvergetelijke feesten in partycentrum regio Sevenum

Een onvergetelijke belevenis, dat is wat we u bij partycentrum de Witte Hoeve bieden. We selecteren dan ook alleen lokale leveranciers die topkwaliteit leveren. Neem bijvoorbeeld Stage Crew Events uit Heide. Deze professionals bieden ieder feest de perfecte audio en visuele ondersteuning. Wat u ook wenst, zij bieden het. Datzelfde geldt voor Culinair Creatief uit Venray voor heerlijke feestmaaltijden.

 

Heerlijk uitrusten in onze hotelkamers en suites

De Witte Hoeve is meer dan alleen een partycentrum nabij Sevenum. We zijn namelijk ook een modern driesterren hotel. In onze 30 hotelkamers en suites rust u heerlijk uit van het weergaloze feest dat u in een van onze zalen heeft beleefd. Hierbij zijn al onze kamers van maximaal comfort voorzien. Boxspringbedden, airconditioning, een LCD televisie en uiteraard een moderne badkamer met ligbad en/of douchefaciliteit. ’s Ochtends geniet u heerlijk na tijdens het ontbijt in onze sfeervolle Edenzaal. Wilt u meer informatie over ons partycentrum nabij Sevenum? Bel ons dan op telefoonnummer 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel