Selecteer een pagina

Personeelsuitje Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Personeelsuitje Deurne


Wilt u een personeelsuitje in de buurt van Deurne organiseren? Trakteer uw collega’s dan op een onvergetelijke ervaring bij de Witte Hoeve in Venray. Dit hotel, conferentie- en partycentrum is vlakbij het gezellige centrum gelegen en beschikt over maar liefst 9 verschillende zalen. Dit betekent dat u ongeacht de grootte van uw personeelsuitje verzekerd bent van een sfeervolle ambiance en goede faciliteiten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we ieder feest tot een ongekend succes moeten maken. Wij staan dan ook te popelen om u en uw collega’s van dienst te mogen zijn.

Uniek personeelsuitje in de regio Deurne

Als inwoner van Noord-Limburg weet u als geen ander hoe schitterend deze omgeving is. Of het nu om Deurne, Venray, Arcen of een andere plaats gaat, overal is iets unieks te beleven en te zien. De ideale setting voor een personeelsuitje. Kies er bijvoorbeeld voor om met al uw collega’s ’s middags naar de Hertog Jan Brouwerij in Arcen te gaan om vervolgens ’s avonds door te feesten in een van onze zalen. Of wat te denken van een wandeling over het blotevoetenpad in het Toon Kortooms Park als middagevenement en ’s avonds heerlijk culinair genieten bij ons in de Witte Hoeve? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Geheel verzorgd met uitstekende faciliteiten

Maak vandaag nog uw wensen kenbaar voor uw personeelsuitje in de buurt van Deurne en we garanderen u een onbezorgd evenement. Onze faciliteiten op het gebied van licht en geluid en culinaire heerlijkheden worden alom geprezen. Ontdek het zelf en bel voor meer informatie naar 0478-581626. Wilt u na uw personeelsuitje overnachten in de buurt van Deurne? Dan hoeft u niet ver te zoeken. In onze hotelkamers rust u heerlijk uit.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel