Selecteer een pagina

Personeelsuitje Sevenum

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Personeelsuitje Sevenum


Wanneer u de mooie uitdaging heeft gekregen om een personeelsuitje in de regio Sevenum te organiseren wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Dit doet u door te kiezen voor de Witte Hoeve. U vindt ons in Venray, op loopafstand van het altijd gezellige centrum. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat ervoor nodig is om uw personeelsuitje tot een ongekend succes te maken.

Gegarandeerd geslaagd personeelsuitje in de buurt van Sevenum

Doordat wij alleen werken met hoogstaande leveranciers uit de regio, durven wij u te garanderen dat uw personeelsuitje een groot succes wordt. Zo maken wij voor licht en geluid gebruik van de expertise van Stage Crew Events uit Heide. Zij bieden precies de professionele audio en visuele ondersteuning die bij uw evenement hoort. Daarnaast werken wij voor de culinaire traktaties tijdens uw personeelsuitje samen met Culinair Creatief uit Venray. Zo weten wij onze gasten telkens te laten genieten van voortreffelijke feestmaaltijden.

 

Overnachten in een van de 30 moderne hotelkamers en suites

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook overnachtingsmogelijkheden bieden voor gasten die voor het personeelsuitje nabij Sevenum van ver moeten komen. Die bieden wij zeker. In onze 30 moderne hotelkamers en suites bent u van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij comfortabele boxspringbedden, een LCD televisie op iedere kamer, airconditioning, een kluis en uiteraard een badkamer voorzien van ligbad en/of douche. Bovendien is er gratis Wifi en er is iedere ochtend een uitgebreid ontbijt in onze Edenzaal. Wilt u meer informatie over wat wij kunnen bieden voor uw personeelsuitje nabij Sevenum? Bel dan naar 0478-581626.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel