Selecteer een pagina

Teamuitje Venray

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Teamuitje Venray


Op zoek naar de beste locatie voor uw teamuitje in Venray en omgeving? Kom dan naar hotel, conferentie- en partycentrum de Witte Hoeve. U vindt ons op loopafstand van het gezellige centrum van Venray en wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden om uw teamuitje precies de juiste invulling te geven. Of u nu met uw club of vereniging bent of met het gehele managementteam van uw bedrijf, bij de Witte Hoeve wordt ieder teamuitje gegarandeerd een onvergetelijke belevenis.

Een succesvol teamuitje in de regio Venray

Met een zalencomplex van 9 zalen, waarin alle denkbaar mogelijke voorzieningen aanwezig zijn, creëren wij iedere gewenste sfeer en ambiance. Daarvoor maken wij gebruik van de expertise en professionaliteit van Stage Crew Events uit Heide en Culinair Creatief uit Venray. Stage Crew Events zorgt voor de audio en de visuele ondersteuning en Culinair Creatief tovert de meest voortreffelijke feestmaaltijden op tafel. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat uw teamuitje een succes wordt.

 

Overnachting in een van onze moderne hotelkamers

Bij de Witte Hoeve bieden wij u ook overnachtingsmogelijkheden tijdens uw teamuitje in Venray en omgeving. In maar liefst 30 hotelkamers en suites bieden wij uw gehele team de meest moderne faciliteiten en een sfeervolle inrichting. Hoogstaande kwaliteit boxspringbedden, moderne badkamers met ligbad en/of douche, gratis Wifi, een eigen kluis, airconditioning, noem maar op. Wanneer mogen wij u begroeten? Bel naar 0478-581626 voor meer informatie. Samen maken we van uw teamuitje een onvergetelijk feest.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel