Selecteer een pagina

Trouwlocaties Venray

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Trouwlocaties Venray


Wanneer u op zoek bent naar de mooiste trouwlocaties in de regio Venray is de Witte Hoeve de plek waar u moet zijn. Ons zalencomplex bestaat uit maar liefst 9 zalen die van alle faciliteiten zijn voorzien. Op basis van uw wensen hullen we de gekozen trouwzaal in een romantische en sfeervolle ambiance waar u en uw gasten volop genieten. Door onze jarenlange ervaring beleeft u een onvergetelijk bruiloftsfeest waar u mooie herinneringen aan overhoudt.

Vier de mooiste dag van uw leven op onze trouwlocaties in Venray

Bij de Witte Hoeve weten we als geen ander dat uw bruiloftsfeest vlekkeloos moet verlopen. Graag doen wij daar nog een schepje bovenop door u net dat beetje extra te bieden. Daarom hebben wij de allerbeste leveranciers in de regio geselecteerd voor de audio en visuele ondersteuning, evenals voor de catering. Fantastische buffetten, bruidstaarten, topmuziek en zelfs de fotograaf: we regelen het allemaal voor u.

 

Uw huwelijksnacht in onze romantische suites

Na een bijzonder dag op een van onze trouwlocaties in Venray volgt uiteraard de huwelijksnacht. Ook hierin is de Witte Hoeve u graag van dienst. Wij hebben namelijk de keuze uit 30 hotelkamers en suites. Met veel plezier en toewijding toveren wij de suite van uw keuze om in een romantisch onderkomen. Uiteraard is het ook mogelijk voor de gasten om in een van onze hotelkamers te verblijven. Wilt u ook uw huwelijksdag vieren op een van onze trouwlocaties nabij Venray? Neem dan vrijblijvend contact op en bel naar 0478-581626. Wij zetten alles op alles voor een onvergetelijk mooie herinnering.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel