Selecteer een pagina

Trouwzaal Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Trouwzaal Deurne


Zoekt u een trouwzaal in de buurt van Deurne om uw bruiloft op een prachtige manier te vieren? Kom dan naar de Witte Hoeve in Venray. Op onze trouwlocatie nabij Deurne waant u zich in een sprookje door de romantische sfeer. Bovendien is deze zaal ook voorzien van de modernste faciliteiten op het gebied van licht en geluid. Wij verzekeren u dan ook de allerbeste kwaliteit op audio en visueel gebied en datzelfde geldt voor onze cateringservice. Wilt u na afloop van deze prachtige dag romantisch overnachten? Kies dan niet alleen voor de trouwzaal nabij Deurne, maar ook voor een van de luxueuze suites van de Witte Hoeve.

Beleef een onvergetelijk bruiloftsfeest in onze trouwzaal nabij Deurne

Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het organiseren van bruiloftsfeesten, durven wij u een onvergetelijke belevenis te garanderen. Of u nu met een groot gezelschap bent of een intiem feest wilt geven, wij zorgen ervoor dat precies de juiste ambiance wordt gecreëerd op onze trouwlocatie in de omgeving van Deurne. De muziek geheel volgens uw wensen, evenals het buffet en een fantastische bruidstaart. Ook voor een professionele fotograaf geven wij u zeker advies.

 

De huwelijksnacht in onze comfortabele suite

Naast een sfeervolle trouwzaal vlakbij Deurne heeft de Witte Hoeve eveneens een comfortabele suite voor de huwelijksnacht. Ook hier wordt precies de sfeer gecreëerd die past bij het bruidspaar. Onze hotelkamers en suites zijn voorzien van heerlijke boxspringbedden, een moderne badkamer met ligbad en/of douche en tal van andere voorzieningen. Kortom, voor de ultieme trouwlocatie nabij Deurne kiest u voor de Witte Hoeve. We vertellen u er graag meer over. U bereikt ons op 0478-581626. Samen zorgen we voor het perfecte bruiloftsfeest op een prachtige trouwlocatie in de buurt van Deurne.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel