Selecteer een pagina

Vergaderlocatie Deurne

Reserveer nu!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

N

Mooie omgeving

N

Volledig naar uw wensen

N

Moderne faciliteiten

Vergaderlocatie Deurne


Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Deurne? Denk dan aan conferentiecentrum de Witte Hoeve in Venray. Sinds jaar en dag kiezen ondernemingen voor onze veelzijdige accommodatie om in een rustige sfeer te vergaderen. Bij ons stapt u uit de dagelijkse werksfeer om in alle comfort uw overleg te voeren. Hierbij ontbreekt het uw collega’s en u aan niets. Wij hebben namelijk continu de meest moderne vergaderfaciliteiten voor u klaar staan.

Vergaderlocatie in de buurt van Deurne voor meerdaagse conferentie

Ook voor een meerdaagse conferentie kiest u het beste voor de Witte Hoeve. Waarom? Wij hebben naast maar liefst 9 moderne zalen ook 30 hotelkamers en suites. Deze zijn eveneens van alle comfort voorzien waardoor u hier tijdens een meerdaagse conferentie uitstekend overnacht. In iedere hotelkamer en suite staan heerlijke boxspringbedden op u te wachten en er is een moderne badkamer met ligbad en/of douche aanwezig. U heeft de beschikking over gratis Wifi en een kluis voor uw waardevolle spullen. Een LCD televisie, airconditioning, een wekker, een radio en een telefoon completeren dit toonbeeld van comfort.

 

Halfpension met diner bij Brasserie Anno ‘54

Kiest u samen met onze vergaderlocatie in de buurt van Deurne voor een verblijf op basis van halfpension? Dan dineren uw collega’s en u bij Brasserie Anno ’54. Hier vergeet u de drukte van de dag en u geniet van culinaire heerlijkheden. Wat wilt u nog meer? Neem vandaag nog contact op door te bellen naar 0478-581626. Laat de Witte Hoeve uw vergadering op deze comfortabele vergaderlocatie nabij Deurne van A tot Z verzorgen.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vind ons snel